Gyógyít a víz

Ásványvíz, termálvíz, gyógyvíz - melyik pontosan micsoda, mire is jó, mikor érdemes használni. Persze, mindig, hiszen vízre mindenkinek szüksége van, na de ha egyben jót is tehetünk vele, akkor miért ne?! Itt megtalálhatod, hogy mely vidéken, milyen vizek, milyen hatással lehetnek a szervezetünkre. (Az adatokat az Ásványvíz Szövetség, Balneológiai Szövetség, Vízinform, ÁNTSZ, OGYFI, és az egyes gyógyfürdők nyilvános anyagaiból nyertem)

Fürdőzz beutalóval kedvezményesen!

2012.01.27. 16:16 Futrinka20

Hogyan juthat kedvezményes beutalóhoz?

A beutalóval rendelkezők a fürdőszolgáltatásokat társadalombiztosítási támogatással vehetik igénybe, mely azt jelenti, hogy a valós árak töredékét kell csak kifizetni az egyes kezelésekért.

Társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető gyógyfürdő szolgáltatásokra minden TAJ kártyával rendelkező magyar állampolgár jogosult évente két kúra erejéig.

Egy kúra négyféle kezelésből állhat, mely 15 alkalommal ismételhető.

A fürdőgyógyászati kezelések közé tartozik a gyógyvizes fürdő, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, komplex fürdőgyógyászati ellátás és a 18 év alatti csoportos gyógyúszás.

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne aggódj, nem kell ilyen messzire menni:

Beutalót gyógyfürdőkbe reumatológus és ortopéd szakorvosok jogosultak kiállítani. Ehhez csak egy háziorvosi beutaló kell, mely reumatológiai vagy ortopéd szakrendelésünkre szól.

Szóval irány a fürdő!

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyfürdő termálvíz reuma termálfürdő gyógyvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyuljtermeszetesen.blog.hu/api/trackback/id/tr283907326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása